Posted by Damir Alispahic 07 Jul 10

0910M5 DA

The project focuses on activation of the roof of the Beton hala by connecting it with the existing pedestrian routes. This creates space for leisure and recreation which would use roof’s big potential by adding uses and opening new vistas. The topography of the structure is derived form several paths which connect one end of the building to the other. The network of circulations connects key points and creates curves which establish the geometry of the structure.
Projekat nadogradnje Beton hale fokusira se na aktiviranje ravnog krova hale povezivanjem sa postojećim pešačkim komunikacijama. Time bi se stvorio ambijent za odmor i rekreaciju koji bi iskoristio veliki potencijal krova hale dodavanjem sadržaja i otvaranjem novih vizura. Nova topografija na krovu definisana je putanjama staza koja se pružaju od jednog do drugog kraja hale. Staze spajaju određene reperne tačke i formiraju prostorne krive koje definisu geometriju nove strukture.

Be Sociable, Share!

    Comments are closed.


    Read previous post:
    0910M5 ML

    The roof of the existing Beton Hala building is recognized...

    Close